tisdag 5 mars 2013

Här händer det saker

"Vårat" sportlov är över och nu är vi tillbaka i våra vanliga rutiner igen. Och fastän jag mer än gärna skulle ha lov lite oftare så är det också lite skönt att komma igång med vardagen. Mio är på dagis och Charlie och jag har varit på öppna förskolan. I vanliga fall brukar det vara svårt att hålla Charlie vaken på vägen hem men idag var han så pigg så han hann till och med äta lunch nu innan han slocknade för några minuter sen. Den lilla börjar bli stor!

Det är mycket som har hänt under lovveckan. Han går nu "på riktigt", helt själv och mest hela tiden. Stadig är han så vi behöver oftast inte oroa oss att han ska drutta omkull. Han har blivit en mycket nöjdare kille den senaste veckan! Hoppas det fortsätter så. Peppar peppar har även ett par nätter varit bra, men där vågar vi inte tro på någon förbättring. Men varje natt som är bra är toppen! 3 av Charlies kindtänder håller på att komma upp också så nu har han snart 11 tänder. Halva munnen full alltså ;)

Under lovet har vi även kunnat vara ute mycket då de första dagarna bestod av sol och värme. Underbart! Vad lycklig man kan bli av en gul cirkel :) Vi var även på bio med Mio, bara vi tre och såg filmen Röjar Ralf. Gullig film som vi alla gillade. Tycker det är så mysigt och roligt att hitta på sådana grejer med Mio och det är så kul att det är så uppskattat.

Igår Jobbade Martin igen så efter lunchen tog vi en promenad till bibioteket för lite lek och lån av böcker. Det är en bit att gå, speciellt för en snart 4-åring men Mio gick hela vägen dit och hela vägen hem (som är en enda lång uppförsbacke) Mycket imponerad! Även idag när vi gick till dagis struntade vi i ståbrädan och gick istället. Liten börjar bli stor där med :)

Ja just det, Charlies rum är på g nu. Ny säng är på plats i alla fall och idag eller imorgon tänkte jag skruva ihop en liten hylla som han ska ha i sitt rum. Därefter ska jag försöka hitta lite fina tavlor och någon lampa s att rummet känns lite mer som Charlies.

Inga kommentarer: