torsdag 11 mars 2010

Leias 1 års-kalas

I eftermiddags åkte Emma hem igen men innan dess var det kalasdags! Leia fyller 1 år på söndag och det firades med vännerna. Paketöppning, fika med tårta och bullar, och lek blev det. Här är alla barnen, Vincent, Ebba, Mio och Leia. Leia fick små små trumpinnar och Mio tyckte de var jättefina. Innan har han varit en liten försiktig kille som inte tyckt om höga ljud och skrik, många gånger har det slutat i tårar. Tidigare lät han även andra barn ta de leksaker ifrån honom som han lekte med utan att "säga" Nåt. Men nu har något hänt och han har tuffat till sig lite (på gott och ont) och idag var det han som tog det han ville ha och var en riktig rackarunge!!


"Yeah titta vad jag fick tag på"

4 kommentarer:

Marianne sa...

Va go´ Mio ser ut med trumpinnarna! Så söt!

Hokori sa...

Ja visst gör han! Vi har lyckats bra ;) Hur är allt med dig?

Marianne sa...

Det är full fart, lamningen har börjat, två små flickor har kommit till världen! Tyvärr är deras mor inte pigg så vi flaskmatar dem var fjärde timme. Även nattetid!

Hokori sa...

Åh vad mysigt, jag vill se de små! Mio skulle älska att titta på dem! Men det låter som en hel del jobb! Precis som ha en bebis, fast era små lammungar kanske ni inte kan ha jämte er i sängen så ni slipper gå upp mitt i natten för att mata dem ;)