fredag 18 september 2009

Helg!

Vi la Mio redan vid halv åtta igårkväll men när han väl fick lägga sig och få mat så blev han kanonpigg och låg och babblade till efter Idol. Vet inte om han var förtjust eller förskräckt av alla människor som sjöng. Sov i sin säng gjorde han till 5 och då tog jag över honom till våran säng och gav honom mat och så sov vi 2 timmar till. Nu ligger han och leker på golvet, har jag berättat att han kan sitta helt själv korta korta stunder nu?? Och att stå upp mot något är ännu roligare tycker han :)

Nu är det helg igen och det är så skönt. Vi har inga speciella planer förutom att försöka köpa en ny bil barnstol, babyskyddet börjar han växa ur nu, tänk om 3 veckor är han ½ år!!!! Wow

2 kommentarer:

Fru Evelina sa...

tiden går verkligen fort! vad underbart det måste vara att se utvecklingen från dag till dag =)

ja lilla bebisen hickar en hel del! kan tycka att det är lite störande när man ska sova, som en tickande klocka i magen haha!

kram!

Hokori sa...

Ja det är otroligt att de kan hinna med att lära sig och utvecklas så fort. Tycker man ser nya saker eller framsteg nästan varje dag. Ska bli spännande att se hur eran lilla pojke kommer se ut och utvecklas!!! :)
kram