måndag 8 oktober 2012

Ny vecka

Det har varit riktigt fint höstväder i helgen så vi har passat på att vara ute och njutit. Fin-kameran var faktiskt med flera gånger men jag har inte lagt över dem på datorn än. Hur som, så var vi i skogen här i närheten i lördags där det även gick bra att ta med vagnen. Mio gillar att vara ute i skogen och nu när Charlie sitter i sin sittdel så verkade han uppskatta skogen han också. I söndags blev det Hemlingby med "inte nudda marken bana" och fika inne i kaffestugan.

Idag är det åter jobb för Martin så vi har fått roa oss själva. Charlie har varit lite kinkig då hans två framtänder där uppe håller på att tränga igenom, så det har varit mycket bärande av honom. Bästa sättet att få honom att skratta är att be Mio busa med honom!
                                                                     "Hej mamma"

Efter lunch gjorde vi ändå ett försök att göra något vettigt så det fick bli lekparken. Charlie var nöjd en liten stund och då kunde jag leka och busa med Mio. Älskar verkligen att leka (roliga lekar, inte "hej jag heter mammut och nu går jag och dricker vatten och bråkar med Tigern") med Mio!

Inga kommentarer: